Order före 12 skickas samma dag

 Experter på bränsle- & elsystem

 Stort eget lager

Spridarservice

 

Bjp Race har en ASNU spridartest och service maskin. Med denna maskin kan man kontrollera, flödestesta, ultraljudstvätta och göra service på de flesta förekommande spridare på marknaden, toppmatade, sidmatade, slangspridare, mekaniska och även GDI spridare. 

Betala i webshoppen. På denna sida kan du köpa och betala för test/service av spridare, Sedan skickar du spridarna till oss.

Hur lång tid tar det att få tillbaka spridarna?  Vanligtvis mindre än en vecka. Har ni väldigt bråttom så maila: nils@bjprace.se och fråga hur vi ligger till.

OBS Vi utför ej jobb på Diesel spridare!


Vi utför test och service på dem flesta förekommande topmatade spridare och sidmatade spridare. Även flertalet GDI spridare och även Piezo spridare. Se bilder längst ner på sidan på vanligt förekommande spridare som vi kan testa i våran maskin. Finns inte dina spridare med eller är osäker så kan du kontakta oss på mail: nils@bjprace.se eller telefon 0582-23070 så återkommer vi med om vi kan testa dina spridare eller ej.

Spridare kan skickas till:

BJP Race AB
Harkranketorp 103
69493 Östansjö

Lägg med kontaktuppgifter med telefonnummer och tänk på att packa noggrant. Skriv även vilket jobb som behövs: Bara test. Test (och service om det behövs) eller full service. En kopia av orderbekräftelsen går och lägga med också så har vi alla uppgifter och så är det förbetalat.
 

För att få tillbaka spridarna så snabbt som möjligt skicka dem med DHL paket, Postnord Företagspaket eller i vadderat brev med porto så det kommer direkt till oss. Om du förbetalar och lägger en order i våran webbshop innan du skickar spridarna till oss så är det bra och smidigt.
Skickar ni med postpaket, rekommenderat, DHL Servicepoint eller liknande som vi måste åka och hämta ut kan det ta upp till 14 dagar extra då vi inte hinner åka till posten varje dag.
OBS om ni skickar DHL Servicepoint. Skicka till Hallsberg eller Matöppet Åsbro. Skicka ej till Sojas Vretstorp då tillkommer en avgift på 500kr!

OBS Vi utför ej jobb på Diesel spridare!
 

 

Läcktest av spridare 30 sekunder med varierande tryck

Inget läckage. Är det läckage brukar det ses som liten droppe.


Induktans test. Detta är ett test som enkla kinesiska maskiner ej klarar av.


Spridarens sprutbild testas vid olika spridartider. För att simulera öppningstider från tomgång till full gas.

O-ringar och filter demonteras före ultraljudstvätt.

Ultraljudstvätten.

Precision spridare klara efter service. Dessa är Delphi spridare med Precision dekaler och ihop matchade av Precision.

Protokoll som medföljer spridarna efter test eller service.

Vi kan testa många olika varianter av spridare. Här Mercedes spridare med ovanlig kontakter och stift.

Rengöring pågår.


Spridarbänk med flera fuel rails för olika typer av spridare och verktyg för att serva spridare. Maskinen går att styra via den inbyggda displayen eller via dator.

En Bosch EV1 spridare som har dålig sprutbild.

Spridare med kraftigt varierande flöde. Är det sådan stor skillnad räcker det knappast med ultraljudstvätt för att få ordning på dem igen.

 

Vi kan testa de flesta olika typer av spridare för bensin eller gas. Här är exempel på några vi klarar att testa utan problem.
 


 

 

 

 

Diesel spridareE-tec 2-takt

Spridare vi inte jobbar med: Diesel spridare av någon form. E-TEC 2-takts spridare. TBI spridare av den typ som på bilden ovan.

OBS Vi utför ej jobb på Diesel spridare!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen